logo.gif


Iz medija
Frankfurtske vesti/vesti online
Privatnost na internetu ne postoji, sajber mreža je pod budnim okom špijuna, svaki korak njegovih korisnika se prati, sakupljaju se podaci i brižljivo se stvaraju psihološki profili. Sajber kriminalci imaju uvid u sve što radimo na računaru!
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Svet

Katarina Rebrača, koja je uhapšena preksinoć zbog sumnje da je iz sopstvenog humanitarnog fonda proneverila 37 miliona dinara, danas bi trebalo da bude privedena istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu. Ukoliko se dokaže da je izvršila krivično delo zloupotrebe službenog položaja, Rebraču bi mogla da čeka kazna i do 12 godina zatvora.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Alo

Pare za obolele od raka lažna humanitarka spiskala na lične potrebe
Katarina minđuše platila 300.000!!!
Subota - 10.04.2010
Katarini Rebrači (38), koja je optužena za protivzakonito prisvajanje 37 miliona dinara od donatorskih akcija, istražni sudija je sinoć nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana, saznaje „Alo!“.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Politika

Стан у магли, главобоља на јави

Према подацима Министарства правде, више од 25.000 грађана Србије срело се у последњих 10 година са преваром несавесних инвеститора приликом куповине стана или непокретности

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Danas

Luk i vodica bez kontrole

Vukosava Stevanović: Sadržaj dijetetskih proizvoda, sve dok se ne donese pravilnik, niko ne kontroliše * Ivica Zdravković: Nema tih tableta, kapsula ili čajeva koje će nekome ko po ceo dan sedi i jede pomoći da ostane vitak, a posebno da mu poraste kosa *

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Građanski
Loše finansijske prilike i nezaposlenost idealni su uslovi za najgoru i najprezreniju vrstu secikesa – prevarante. Skoro svaki građanin je barem jednom u životu bio obmanut, a ovih domišljatih kriminalaca sve je više.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Press
SMS pljačka: Mami ‘dao’ stan, auto i letovanje!
Predrag Bećirić prošle godine namestio majci Gordani da na SMS licitaciji TV Pink dobije superpremiju: namešten trosoban stan, „pežo 407" i letovanje!
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Press

Prevaranti koriste krizu
Loša materijalna situacija i nezaposlenost idealni su uslovi za varalice, kojih je sve više u Srbiji. Svaki građanin je barem jednom u životu bio obmanut, a obmanjivačima naruku idu i brojne rupe u zakonu
Saznajte više, kliknite ovde...
 
Novosti

Zamke lanca prevare
Z. R., 05.12.2009 20:48:08 Ocena: 1.44 (Glasova: 9)  Komentara: 4 

 UPLATITE novac i dobićete posao! Primamljivo, baš u vreme krize, i otpuštanja, zvuči ponuda koja kruži Srbijom. Neki traže 2.000 dinara, drugi 3.000 evra. Pa ko se na šta upeca.

Saznajte više, kliknite ovde...
 
Dnevnik
Рачуни обмана или легална превара

Рачуни који по изгледу у великој мери подсећају на рачуне „Телекома Србије“ од среде пристижу на адресе Новосађана, Београђана и других грађана Србије.
Saznajte više, kliknite ovde...
 
<<  1 2 3 4 5 6 7  >  >>

Results 21 - 30 of 63

Art magazin - Web casopis za savremenu umetnost

 

Obaveštenje za čitaoce:

Ne objavljujemo lična imena niti imena firmi, osim ako ne postoji sudska presuda ili potpisana zjava u sudu sa materijalnom i krivičnom odgovornosti potpisnika.

Udruženje se bavi isključivo preventivnim radom. U slučaju da ste prevareni, molimo Vas da se obratite Policiji, Advokatima i sudstvu. Takav je zakon, i mi ga poštujemo.

 
Ko je na sajtu
We have 1 guest online
Da li ste prevareni za zivotno osiguranje?
 
Belocrkvanska jezera. Najbolji izbor za odmor
 

PUTUJMO ZAJEDNO
 

Advertisement

O prevarama  |  Zakoni  |  Spisak prevara  |  Reportaže  |  Reklamiranje na sajtu  |  Kontakt  |  Login

Copyright © 2008. Društvo za borbu protiv prevara. 21000 Novi Sad, Srbija.
Registrovano kod Ministarstva Republike Srbije za Državnu upravu i lokalnu samoupravu.
CMS Web Design: Luka Salapura